Kutyabarát környezet

A település, a kemping környezete, valamint a környező területek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak kutyával érkezőknek is. Az öböl túlsó oldalán, 5-600 Méterre egy kisebb park kezdődik, ahol boldogan labdázhatunk kutyusaink örömére. Aki vízi játékokkal szeretne játszani, azon vendégeink is pár száz méteren belül találnak “együttúszásra” alkalmas helyet, nem a kijelölt strandon, de VIR szigetén kimondottan kutyás strand is van, azoknak aki kutyusával együtt szeretne úszni, játszani. A VIR híd felé vezető sétányon kilométereket lehet sétálni.

Kirándulási lehetőségek tömkelege várja a Privlakára érkező, aktív pihenésre vágyókat. Zadarból induló hajókirándulásunk esetén még a hajóra is felvihető kutyusunk, ahonnan együtt élvezhetjük az eldugott öblök mesés tájait.

Nyomatékosan kérjük kutyával érkező vendégeinket, hogy tartsák be mind a kemping, mind Horvátország kutyákra vonatkozó törvényeit, szabályait! MINDEN lakott területen a kutyaürülék összeszedése kötelező!


A kemping területén tilos a kutyákat szabadon engedni! Szieszta idején, illetve 22:00 után kérjük, mellőzzék a hangoskodást! A kempingben tartózkodó más vendégek zavarása esetén a kemping kizárással élhet!


Kérjük, hogy a kutyusoknak “kutyafekhelyet” biztosítsanak! Kutyával érkező vendégeink teljes anyagi és erkölcsi felelősséggel tartoznak kedvencük viselkedéséért.