Rólunk

Köszönjük, hogy oldalunkat olvasod, reméljük hamarosan vendégünkként üdvözölhetünk.

Sok-sok éve, hogy elkezdtük járni különböző országok tengerpartjait a kényelmes, szép helyeken fellelhető szállások felkeresése céljából. Sokszor falakba ütköztünk kutyáink miatt, nem látták mindenhol szívesen őket, pedig tényleg „rövid pórázon” voltak tartva, és rengeteg munkaóra van nevelésükben, oktatásukban. Kutyásként, és kisgyermekesként megváltoztak igényeink a szálláshelyek tekintetében, így megoldást kerestünk magunk, és barátaink részére. 

Privlaka település megfelelőnek tűnt, nyugodt, csendes családbarát környezet. Rengeteg látnivaló található 50 kilóméteres körzetben, kirándulási lehetőségek, kutyás fürdési lehetőség, Nemzeti Parkok és csodás városok. 3 mobilházat vásároltunk, telepítését egy horvát cég intézte, így vágtunk bele a nyaraltatásba. Immár gyerekkel, gyerekekkel és háziállatokkal együtt is nyaralhattok nálunk.

Miért válassz minket?

Használd ki tapasztalatainkat, hogy felhőtlenül csak a pihenésre koncentrálj.

Mindenre nyitottak vagyunk

Nincsenek rejtett költségek, nincsenek meglepetések, és hívhatsz minket bármikor, ha esetleg kérdésed volna.

Összhang

Hacsak nem a szomszédban vagyunk, folymatos a kapcsolatunk a helyi üzemeltetővel, így tudjuk fenntartani amit neked ígérünk.

Fejlesztések

Évről évre kitalálunk valamit, amitől jobb lesz majd számotokra nálunk. Fontos a véleményetek, amikből szintén ötleteket merítünk.

A csapatunk

Amikor még csak kerestük a lehetőségeket, alapvető elvárásunk volt, hogy a helyi csapat az általunk elvárt módon segítse vendégeinket.

Mindig tanulunk

Mi is hibáztunk már, és valószínüleg fogunk is, de tanulunk ezekből és törekszünk rá, hogy ne forduljon elő ugyanaz és elégedetten térj haza tőlünk.

Minőség

Próbáljuk a maximumot nyújtani. Kényelem, szolgáltatások, információk, ügyfélszolgálat, berendezések, és kiegészítők terén is.