Kapcsolat

Bármikor szívesen állunk rendelkezésére szállásainkkal kapcsolatban. Köszönjük, hogy minket választott és igyekszünk a leggyorsabban megválaszolni felmerülő kérdéseit.

Hogyan tudunk segíteni?

Bármely kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére, ehhez használhatja az alábbi üzenetküldő felületünket, vagy írhat nekünk e-mailt a hello(kukac)privlaka.hu címre.

Ha nem írásban szeretne kapcsolatba lépni velünk akkor naponta 08:00 és 19:00 között hívhatja az alábbi telefonszámot.

Címünk
Ivana Pavla II broj.40, 23233, Privlaka, Horvátország
Telefonszámunk
+36 (30) 990 8000
Email


Gyakori kérdések

Az alábbiakban találja a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, amelyekre összegyűjtöttük a válaszokat.

Biztonságos az online foglalás?

Igen. Adatait az érvényes adatkezelési törvényeknek megfelelően kezeljük, adatkezelési nyilatkozatunkat az alábbi gombra kattintva olvashatja.

Több helyet szeretnék egyszerre lefoglalni!

Természetesen van rá lehetőség, amennyiben ezt a visszaigazolt foglalások is lehetővé teszi. Kérjük érdeklődjön a fenti elérhetőségeinken.

Lemondás, visszatérítés

A foglalások alkalmával minden egyes szálláshelynél lehetőség van a visszatéríthető foglalásra is, ez esetben a foglalás összege teljes mértékben visszatérítésre kerül.

Mit kell tudnom a magam és házi kedvencem védelmében?

A horvátországi törvények – és a kemping saját rendelkezései – szigorúan szabályozzák állatokkal kapcsolatos rendet. A legfontosabb szabályokat összegyűjtöttük.

Ha pihenés közben gond adódna…

A kemping központi recepcióján azonal jelezni kell, ha bármi rendellenes dolgot tapsztalsz, legyen az akár műszaki hiba vagy személyes probléma.

Minőségi elvárások

Törekszünk rá, hogy minden vendégünket gyönyörű tiszta környezet, és kifogástalan szolgáltatások várják, éppen ezért nagyon fontos számunkra minden vendégünk értékelése.